top of page

Zasebnost in piškotki

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Kolektiv 22, upravitelj spletne trgovine Kolektiv 22, je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja Kolektiv 22 zbira naslednje uporabnikove podatke:

 

  • ime in priimek

  • naslov in kraj bivanja

  • naslov elektronske pošte

  • kontaktno telefonsko številko

  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletni strani kolektiv22.com.


Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Kolektiv 22 med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Kolektiv 22 shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Kolektiv 22 lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Kolektiv 22 podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna datoteka, ki se po dovoljenju uporabnika uporabi za analizo aktivnosti v spletni trgovini kolektiv22.com. Piškotki si uporabnika zapomnijo in mu omogočajo individualno uporabniško izkušnjo ter beležijo obisk.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih Kolektiv 22 zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Kolektiv 22.

Povezave na druge spletne strani

V Spletni trgovini Kolektiv 22 so objavljene povezave na druge spletne strani. Ko uporabnik s klikom na povezavo zapusti spletno stran kolektiv22.com, velja izjava o zasebnosti in piškotki druge spletne strani.

Več

 

Več splošnih informacij o piškotkih najdete v angleščini na spletni strani www.aboutcookies.org

Vračila

Na žalost vrnjenih izdelkov ne sprejemamo, saj je kava pokvarljivo blago.

Če ste z nakupom kakorkoli nezadovoljni nas prosim kontaktirajte na hello@kolektiv22.com in skupaj bomo skušali najti ustrezno rešitev.

Hvala za razumevanje.

bottom of page